Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Počeo glavni pretres na suđenju ubici koji je Tijanu (15) zakopao živu!

Nemojte propustiti

Đurić je uz jake mere obezbjeđenja dovezen u sud oko 9.20 sati, a nakon toga su u prostorije suda stigli otac stradale Tijane, Igor Jurić, njegov advokat Miro Orović, a zatim i advokat optuženog, Viktor Gostiljac.

Prvi od četiri glavna pretresa na suđenju Draganu Đuriću, osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić, počeo je danas u Višem sudu u Subotici.

Pretres je prvobitno započet 22. aprila, kada je prekinut nakon zahtijeva advokata okrivljenog za psihijatrijsko vještačenje njegove sposobnosti da prati suđenje.

Đurić je nakon toga upućen na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Nakon što je stigao nalaz vještaka iz ove bolnice, zakazan je glavni pretres za 26. i 27. maj, odnosno 1. i 5. juni.

Tijana Jurić je nestala 26. jula 2014. poslije ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku.

Đurić je uhapšen u noći između 6. i 7. augusta prošle godine. Priznao je da je počinio to krivično djelo i policiju odveo do mjesta na kojem je zakopao žrtvu.

Viši javni tužilac u Subotici je 29. januara 2015. godine, podnio optužnicu protiv okrivljenog Dragana Đurića Višem sudu u Subotici.

Predmet je primljen 25. februara 2015. godine i dodjeljen predsjedniku veća, sudinici Gordani Kojić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo