Nedjelja, 19 rujna, 2021

Počeo s radom najveći tržni centar u BiH “Bingo City Centar”

Nemojte propustiti

Sam “Bingo City Center” zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo shoppinga

Najveći tržni centar kompanije “Bingo” u Bosni i Hercegovini “Bingo City Centra” svećano je otvoren u Sarajevu. Radi se o poslovnom objektu čija je namjena trgovina, kultura i zabava.

Naime, objekat je otvoren u osam sati i prvi kupci su već tu,kojima je svoja vrata otvorio hipermarket Bingo Plus, dm, Cocozebra, Caffe slatičarna Vatra, Juicy bar Bum Bar, Cvjećara Art, Optika Loris, Pixel mobile shop, Nakit Swiss & Jewellery, frizerski salon Change studio, IQOS, apoteka Pharmacy i poslovnica BH pošte.

Objekat se sastoji od podruma i prizemlja. U podzemnoj garaži nalazi se 375 parking mjesta, što sa vanjskim parkingom čini ukupno 724 parking mjesta. U prizemlju se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i vanjskom terasom, te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj.

Sam “Bingo City Center” zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo shoppinga, poručili su iz kompanije Bingo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo