Petak, 24 ožujka, 2023

Podgorica: Objavljen snimak kako je Cvetanović ubio Bojovića!

Nemojte propustiti

Saša Cvetanović zvani Pitbul, plaćeni ubica koji je prošle nedjelje uhapšen u Podgorici, zvjerski je 29. aprila, tačno u 7.06, u Ulici carice Milice u Beogradu izrešetao Nikolu Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe „zemunskog klana“, piše Informer, prenose Nezavisne novine.

Bezbjednosna kamera sa obližnjeg parkirališta zabilježila je svaki detalj tog ubistva. Urednik Informera je imao uvid u cio snimak, a list ekskluzivno objavljuje dva kadra. Prvi, u kom ubica stoji pored bijelog kombija i čeka žrtvu, i drugi u kom se vidi kako Pitbul diže pištolj i puca u iznenađenog Bojovića.

Na snimku koji se u istrazi vodi kao krunski dokaz jasno se vidi kako Cvetanović sa saučesnikom dolazi na mjesto ubistva, u Ulicu carice Milice u blizini broja 11.

Saučesnik obučen u crno diskretno rukom pokazuje Cvetanoviću gdje da stane i odmah zatim odlazi. Plaćeni ubica je na trotoaru žrtvu čekao pet minuta, od 7.01 do 7.06.

Nikola nije ni slutio šta mu se sprema, mirno je izašao iz pekare i krenuo niz ulicu, gledajući u fiskalni račun. U ruci mu je bila kesa s burekom i kiflama.
Kada mu je prišao na oko pet metara udaljenosti, Cvetanović je iz torbice munjevito izvukao pištolj i zapucao u Bojovića. Iako pogođen već prvim hicem, Nikola je pao i, valjajući se po trotoaru, pokušavao da izbjegne metke. U jednom trenutku, čak je zamalo rukom uhvatio ubicu za nogu! Pitbul je, međutim, iz neposredne blizine ispraznio šaržer u Bojovića i dao se u bijeg, kada je ovaj prestao da daje znake života.

ubistvo-cg

(Nezavisne.com)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo