Petak, 25 lipnja, 2021

Podijeljeni ramazanski paketi povratnicima u Bratuncu

Nemojte propustiti

Aktivisti organizacije 3 E iz Tuzle jučer su povratnicima u Bratunac udijelili 80 paketa sa osnovnim prehrambenim namirnicama. Najveći broj povratnika su nezaposleni ili se bave poljoprivrednom proizvodnjom na vlastitim imanjima.

Pakete je postačima uručio Hazim Karić, saradnik u velikom broju aktivnosti organizacije 3 E iz Tuzle.
Pakete prehrambenih artikala obezbijedila je Svjetska asocijacija muslimanske omladine – Nedwe – Wamy – Regionalni ured u BiH. Ova nevladina organizacija od 2006. godine implementira projekat obezbjeđenja sredstava za nabavku i podjelu paketa prehrambenih proizvoda socijalno ugroženom stanovništvu u našoj zemlji, ali i za podjelu studentskih stipendija. Do sada su prikupili i podijelili više od 100.000 eura za ove namjene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organizaciji 3 E iz Tuzle ove godine je dodijeljeno 100 ramazanskih poklon paketa kojima su obradovani postači u Bratuncu i Tuzli, Svjetska asocijacija muslimanske omladine – Nedwe – Wamy – Regionalni ured u BiH, ove godine će podijeliti na prostoru čitave BiH više od 2 000 ramazanskih poklon paketa postačima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik ogorčen zbog poruke iz Bundestaga: “Njemački parlament nije mjesto gdje se imenuju visoki predstavnici…”

“Neizabrani stranac, koji bi, eventualno, došao, i to još mimo odluke Savjeta bezbjednosti, suspendovao bi i ono malo demokratskih...

Možda vas zanima i ovo