Subota, 28 siječnja, 2023

Pogibija djevojčice Melise: Prvo je udario automobil, pa kombi. Oba vozača uhapšena

Autor:N1

Nemojte propustiti

Od siline udarca djevojčica je odletjela u vazduh, a potom je pala na asfalt direktno pod točkove bijelog kombija koji je prešao preko nje.

U Novom Pazaru je Dan žalosti zbog tragične pogibije 15-godišnje Melise Zećović, u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur. Ova užasna nesreća potresla je cijelu regiju.

Melisa Zećović je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur, kada je na nju naletio automobil.

Policija je uhapsila 17-godišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je, upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pješačkom prelazu udario 15-godišnju djevojčicu.

Uhapšen je i 58-godišnjak jer je, nakon nesreće, vozilom prešao preko tijela djevojčice i otišao sa mjesta nesreće.

Kako se vidi na snimku, djevojčica je krenula u školu. Od siline udarca djevojčica je odletjela u vazduh, a potom je pala na asfalt direktno pod točkove bijelog kombija koji je prešao preko nje. Kako se vidi na snimku, vozač kombija je usporio i izašao iz vozila, ali se tu prekida snimak.

Gradsko veće donijelo je odluku da proglasi utorak, 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo