Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Pogibija djevojčice Melise: Prvo je udario automobil, pa kombi. Oba vozača uhapšena

Autor:N1

Preporučeno

Od siline udarca djevojčica je odletjela u vazduh, a potom je pala na asfalt direktno pod točkove bijelog kombija koji je prešao preko nje.

U Novom Pazaru je Dan žalosti zbog tragične pogibije 15-godišnje Melise Zećović, u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur. Ova užasna nesreća potresla je cijelu regiju.

Melisa Zećović je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur, kada je na nju naletio automobil.

Upravo se čita:  Mulo (88) osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva Sabrije Fazlovića

Policija je uhapsila 17-godišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je, upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pješačkom prelazu udario 15-godišnju djevojčicu.

Uhapšen je i 58-godišnjak jer je, nakon nesreće, vozilom prešao preko tijela djevojčice i otišao sa mjesta nesreće.

Kako se vidi na snimku, djevojčica je krenula u školu. Od siline udarca djevojčica je odletjela u vazduh, a potom je pala na asfalt direktno pod točkove bijelog kombija koji je prešao preko nje. Kako se vidi na snimku, vozač kombija je usporio i izašao iz vozila, ali se tu prekida snimak.

Upravo se čita:  Uhapsila ga policija: Poznato ko je ubio Nusreta Destanovića i njegovo tijelo bacio u bunar?

Gradsko veće donijelo je odluku da proglasi utorak, 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas