Četvrtak, 25 travnja, 2024

Pogledajte fotografije čudovišne ribe ulovljene jutros u Neretvi

Preporučeno

Mostarski ribari Niko Šarić i Zdenko Zovko jutros su u Neretvi ulovili čudovišnu i nepoznatu vrstu ribe, piše mostarski Bljesak

Kako nam je ispričao Niko Šarić iz Raštana, zajedno s kolegom su otišli nekoliko stotina metara uzvodno od HE Mostar gdje su u plićaku pored obale primijetili neobične ribe.

Malu koju su uhvatili bila je samo jedna od nekoliko istih koje su plivale pored velike ribe od nekih dva metra.

Šarić kaže kako je već dvadeset sedam godina lovočuvar u NP Blidinje i svakodnevno se susreće sa raznoraznim životinjskim vrstama, ali kako sličnu životinju nikada nije vidio. Ribu su pokazali kolegama ribarima u Mostaru, ali nitko od njih ništa slično nije vidio niti je itko znao reći o kakvoj je vrsti ribe riječ.

Riba je i dalje živa iako je vodu mijenjao samo jednom a izgleda kako joj nikakav problem ne predstavlja boravak izvan vode.

Šarić kaže kako će sutra iz Mostara doći biolog koji bi trebao pogledati ribu i pokušati odgovoriti o kakvoj se čudnovatoj vrsti radi.

riba-neretva4

 

riba-neretva3 riba-neretva2 riba-neretva1

Izvor: Bljesak.info

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas