Utorak, 27 srpnja, 2021

Pogledajte gdje u petak i subotu nećete moći parkirati automobil

Nemojte propustiti

Povodom dolaska pape Franje u Sarajevo u subotu, 6. juna, u pojedinim ulicama u gradu neće biti dozvoljeno parkiranje automobila.

U nastavku vam donosimo spisak ulica, ali i apel policije upućen građanima za saradnju, kako bismo Sarajevo, ali i državu predstavili u najboljem svjetlu.

Parkiranje vozila neće biti dozvoljeno u ulicama kojima će se kretati papa Franjo, piše Klix.

Kada je riječ o opštini Stari Grad parkiranje neće biti dozvoljeno u ulicama Mehmed-paše Sokolovića, Pehlivanuša, Muse Ćazima Ćatića, Josipa Štadlera, Mula Mustafe Bašeskije, Dženetića čikma, Petrakijina, Jelića i Niže Banje.

Zabrana parkinga u opštćini Centar krenuće 5. juna u periodu od 16:00 sčasova i trajaće do subote do 20:00 časova.

U opštini Centar zabrana svakog zaustavljanja i parkiranja se odnosi na parkirališta u ulicama Reisa Džemaludina Čauševića, Mis Irbina i Musala.

U slučaju nepostupanja po zabrani svako vozilo će biti uklonjeno i premješteno vozilom pauk na parking KJP Rad na Skenderiji.

Na području opštine Novo Sarajevo zabrana parkiranja počinje u petak u 13:00 časova i trajaće do subote do 20:00 časova.

Zabranjeno je parkiranje u ulicama Bulevar Meše Selimovića, Zmaja od Bosne, Džemala Bijedića, Hamdije Čemerlića, Zagrebačka i Grbavička.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo