Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Pogledajte haos na granici Hrvatske i Slovenije, gužve su ogromne

Autor:N1

Nemojte propustiti

Na ulaz i izlaz u Hrvatsku se čeka satima, najduže čekaju kamioni, a očekuje se da će haos na granici, koji je počeo u srijedu oko deset navečer, trajati i danas.

Zbog praznika u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj i početka godišnjih odmora u dijelu Njemačke, na granici Slovenije i Hrvatske stvaraju se nesnosne gužve, zbog kojih oni koji žele ući u Hrvatsku čekaju satima na ulazak.

Kako javljaju Novice, kilometarske kolone stvaraju se od sinoć na Bregani i Obrežju, ali i Gruškovju, te graničnim prijelazima Slovenska vas, Metlika i Petišovci. Na svima se za ulaz u Hrvatsku čeka najmanje dva sata.

Na ulaz u Sloveniju također se čeka satima, najduže čekaju kamioni, a očekuje se da će kaos na granici, koji je počeo u srijedu oko deset navečer, trajati i danas.

O dugim čekanjima i kolonama na granici javljaju pišu i 24sata, koji ma su se javili čitatelji s Bregane, gdje čekaju satima.

“Stojimo satima, ništa se ne miče. Katastrofa! Ljudi su počeli trubiti u autu”, rekao je čitatelj 24sata.

Kako javljaju slovenski mediji, ni danas stanje na graničnim prijelazima s Hrvatskom neće biti ništa bolje, a HAK upozorava da se dodatne gužve stvaraju i radi aktualnih epidemioloških kontrola na većini prijelaza.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo