Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Pogledajte kakav je život Sultana – najvišeg čovjeka na svijetu (Foto)

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Sultan Kosen, poznatiji kao “najviši čovjek na svijetu“, demantovao je navode o tome da ga je napustila supruga Merve Dibo.

Kosen je visok 2,51 metar, a u Guinnesovoj knjizi svjetskih rekorda je rekorder i po dužini ruku (27,5 centimetara), kao i po dužini stopala (36,5 centimetara).

On živi u selu Dede, u blizini turskog grada Mardin, na istoku zemlje, a oženio se prije 2,5 mjeseca sa Merve Dibo, ženom sirijskog porijekla. U izjavi za Anadolu Agency (AA), Kosen je negirao navode o razilaženju sa suprugom, kazavši da žive u sretnom braku i da ga supruga nikad nije napustila.

“Svakih pet, šest dana neko me nazove i pita je li istina da me je napustila žena. Evo vidite, ja sam tu, zajedno sa svojom suprugom. Ona je ljubav mog života. Za sada nemamo problema. Ne očekujemo dijete još uvijek.

naj2

Aplicirali smo za tursko državljanstvo za nju, ali još nije završena ta procedura“, izjavio je Kosen.

Njegova supruga Merve, također, demantovala je navode o tome da je otišla u Siriju, napustivši Sultana. Ističući kako samu sebe smatra najsretnijom ženom na svijetu zbog braka sa najvišim čovjekom na svijetu, Merve je poručila da njih može rastaviti samo smrt.

“On ima najveće srce na svijetu, kako bih ga ikad mogla napustiti? Ne shvatam kako ljudi mogu govoriti takve stvari. To uopšte nije istina, da sam ga napustila i otišla u Siriju. Da sam se htjela vraćati ne bih se udala za njega, niti bih bila s njim“, pojasnila je Merve Dibo.

(Bosnjak-ks)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo