Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Pogledajte kako danas izgleda Amina: Sarajka čija je maturska fotografija 2015. godine obišla svijet

Nemojte propustiti

Amina Čengić, djevojka iz Sarajeva koja je 2015. godine postala jako poznata javnosti. Ona je na svoju matursku fotografiju objavila na društvene mreže, i za kratko vrijeme prikupila 22.000 lajkova.

Cijela regija je komentarisala fotografiju ove predivne Sarajke. Najčešće su joj pisali da je prelijepa, da ima blistav osmjeh, da je jako pozitivna, jednostavna, jedinstvena, te da se na njenom licu vidi da je jako skromna djevojka.

Ona danas ima 20 godina, a kako sama govori u intervjuu, nije očekivala ovoliku popularnost i to sve zbog jedne fotografije. Amina navodi da je njena fotografija na kraju imala 40.000 lajkova, ali da je izbrisala taj facebook profil.

U razgovoru za portal “Lifestyle” navodi da je bilo i negativnih komentara, ali da se nije puno obazirala na to, jer je tuđe mišljenje ne zanima, ali ga poštuje. Njena ljepota je obišla Balkan, jer je većina medija u regionu pisalo o njoj.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo