Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Pogledajte kako izgleda novi Sony Xperia M

Nemojte propustiti

Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas predstavlja Xperia M koji nudi jednostavno povezivanje uz pomoć inovativnih Sonyjevih funkcija koje se aktiviraju jednim dodirom te jedinstven vrhunski dizajn.

Xperia_M_Group_YellowXperia M je dizajniran da donese Sony iskustva na nova tržišta i u novi cjenovni segment; NFC povezivanje za funkcije koje se aktiviraju jednim dodirom, zadivljujući dizajn i niz tehnologija uključujući: zaslon visoke kvalitete za oštar i jasan prikaz sadržaja, pametnu funkcionalnost kamere za impresivne fotografije i videozapise; Način rada koji štedi potrošnju baterije (Battery STAMINA Mode) i donosi povećanu izdržljivost baterije te Sonyjeve autorske medijske aplikacije za uživanje u fotografijama, muzici, filmovima i igrama u pokretu, uključujući integraciju Sony Entertainment Network** usluga unutar samih aplikacija.

„Savjetujemo korisnicima koji tek ulaze u svijet Xperia smartphonea da razmisle o Xperia M ili Xperia Mdual smartphoneu,” komentirao je Calum MacDougall, direktor Xperia marketinga u kompaniji Sony Mobile Communications. „Oba modela imaju očitu prednost jer koriste Sonyjevu dokazanu inovativnost i inženjersku stručnost pa su savršeni za one korisnike koji žele vrhunsku tehnologiju i iskustva koja se često povezuju s top modelima.”

Jednostavno dijeljenje i uživanje u sadržajima

Xperia M ima Sonyjeve funkcije koje se aktiviraju jednim dodirom – omogućavaju vam da jednostavno i brzo podijelite fotografije i muziku s nizom uređaja, kao što su Sony SBH20 bežična stereo slušalica i najnovija linija BRAVIA TV-a s NFC funkcionalnošću – dovoljan je jedan jedini dodir.

Vrhunski, autorski Sony dizajn

Xperia M ima sad već prepoznatljiv Sonyjev OmniBalance dizajn koji je prvi put predstavljen na top modelu Xperia Z. Estetski jezik odražava se u precizno oblikovanom kućištu koje telefonu daje besprijekoran izgled – istovremeno elegantan i neodoljiv. Dizajniran da naglasi tanko kućište, Xperia M ima i raznobojne iluminacije koje se mogu personalizirati da bi vas vizualno upozorile na dolazne pozive, SMS poruke i alarme.

Xperia M i Xperia Mdual bit će dostupni u crnoj, bijeloj i ljubičastoj, a model s jednom SIM karticom bit će dostupan i u žutoj boji.

Konzistentna Sony zabavna iskustva

Xperia M ima Sonyjeve medijske aplikacije koje nude konzistentna zabavna iskustva na raznim platformama – mobilnim telefonima, tabletima, računalima i konzolama. „WALKMAN”, Album i Movies aplikacije pružaju online i offline sadržaj putem jedne jedinstvene pristupne tačke te nude nove načine za uživanje i dijeljenje sadržaja. „WALKMAN” aplikacija omogućava pristup svoj preuzetoj muzici, integraciju s Facebookom te pristup usluzi Music Unlimited** s više od 18 miliona pjesama. Aplikacija „Movies” korisnicima daje pristup bazi s više od 100 000 filmova i TV serija s Video Unlimiteda*. Aplikacija „Album” omogućava jednostavan pristup fotografijama Facebook prijatelja, daje mogućnost organizacije fotografija prema lokaciji snimanja te, zahvaljujući novoj funkciji „Faces”, prema ljudima koji se nalaze na fotografijama.

12_Xperia_M_Color_Range

Sonyjeve zabavne tehnologije pretvaraju sadržaje u iskustva i doživljaje, a uz Xperia M smartphone možete uživati u tim iskustvima još duže zahvaljujući Načinu rada koji štedi potrošnju baterije. Najnovija verzija Sonyjeve tehnologije upravljanja baterijom poboljšava trajanje baterije na čekanju za četiri puta ili više** jer automatski isključuje aplikacije koje troše bateriju kada je zaslon ugašen, a ponovo ih uključuje čim se zaslon aktivira.

Xperia Mdual verzija s dvije SIM kartice korisnicima omogućava da jednim klikom biraju između dvije SIM kartice prije telefoniranja ili slanja poruke. Svaka SIM kartica može biti i posebno podešena– na primjer, ozbiljnija melodija zvona za posao ili druga melodija za zabavu – savršena opcija kad korisnici žele odvojiti posao od igre i zabave te učinkovitije upravljati pozivima.

Xperia M i Xperia Mdual* iz Sony Mobilea bit će dostupni širom svijeta od 3. kvartala 2013.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo