Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Pogledajte kako je Čedomir Jovanović dočekan u Beogradu nakon što je postao počasni građanin Sarajeva

Nemojte propustiti

Okupljeni su počeli da uzvikuju “Čedo lopove”, a Jovanović im je poručio: “Sad kod Đilasa, plakaće mu djeca, možda čuju”.

Pristalice Dveri vrijeđale su narodnog poslanika Čedomira Jovanovića dok je ulazio u zgradu Skupštine Srbije. Iz mase se mogla čuti i psovka zbog toga činjenice da je lider LDP-a nedavno proglašen za počasnog građanina Kantona Sarajevo.

Lider Liberalno demokratske partije je prišao predsjedniku Dveri Bošku Obradoviću u namjeri da se pozdravi, ali mu je Obradović poručio da “ako je za Vučića bolje da se ne pozdravlja”.

Zatim su okupljeni počeli da uzvikuju “Čedo lopove”, a Jovanović im je poručio: “Sad kod Đilasa, plakaće mu djeca, možda čuju”.

Ranije danas su narodni poslanici Dveri tokom protesta ispred ulaza u Skupštinu Srbije napali ministre i poslanike vladajuće većine. Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila je napad na poslanika Marjana Rističevića.

Policija je po nalogu nadležnih državnih organa privela 15 osoba koja su učestvovale u incidentu ispred Skupštine Srbije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je kao “čist fašizam” ocijenio fizički nasrtaj Boška Obradovića i dijela pristalica Saveza za Srbiju na Marijana Rističevića i druge narodne poslanike koji su pokušavali da uđu u Skupštinu.

“Fizičko obračunavanje sa ljudima i da ih uz to maltretirate, cepate, nasrćete na njih i pretite im batinanjem i svim drugim zato što misle drugačije od vas, nikada nije, neće i ne sme da bude dozvoljeno u našoj zemlji”, poručio je Stefanović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo