Utorak, 21 rujna, 2021

Pogledajte kako je direktor PSG-a zaprosio djevojku u live programu

Nemojte propustiti

Iako ozbiljan poslovni čovjek, koji se nalazi na čelu jednog od najzanimljivijih projekata iz svijeta fudbala – francuskog PSG-a, Brazilac Leonardo potpuno neočekivano je napravio pravi šou u TV prijenosu nakon žrijeba parova Lige pravaka.

Leonardova djevojka lijepa Anna Billo, inače radi kao voditeljica na Sky Italiji, a budući da su reporteri “uhvatili” Brazilca kako bi prenio svoje utiske žrijebom, i kako bi prokomentarisao očekivanja od dvomeča sa velikom Barcelonom, on je iskoristio priliku, te se obratio svojoj djevojci.

“Anna, hoćeš li se udati za mene”, pitao je Leonardo, što je zaprepaštena voditeljica pokušala preskočiti i nastaviti dalje. Međutim Leonardo je bio uporan sve dok nije dobio odgovor: “Ok, da. Razgovarat ćemo kod kuće”.

(SportSport)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sada je sve jasnije: Evo koliko borci moraju imati vojnog, a koliko staža osiguranja, da bi mogli u penziju po novom zakonu

Ovi uvjeti odnose na pripadnike Armije RBiH, HVO-a i policiju. U Domu naroda 30. septembra delegati će raspravljati o Prijedlogu...

Možda vas zanima i ovo