Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Pogledajte kako je Sandra Benčić, zastupnica u Saboru Hrvatske, u nekoliko minuta razotkrila lik i djelo Dragana Čovića

Nemojte propustiti

– Rekli bismo autentičan predstavnik HDZ-ove politike, jer je jedan od prvaka u broju sudskih procesa koji su se protiv njega vodili – kazala je Benčić

Zastupnica koalicije Možemo! u Saboru Republike Hrvatske Sandra Benčić dobra je poznavateljica prilika i u Bosni i Hercegovini. Tome svjedoči i njezino izlaganje u Saboru Hrvatske, kada je progovorila o liku i djelu predsjednika HDZ-a BiH i HNS-a Dragana Čovića.

– Meni je nevjerojatno da je HDZ za svoje lice u BiH uzeo upravo Dragana Čovića, čovjeka opterećenog ratnim profiterstvom, postratnim korupcijskim aferama i čovjeka koji je kroz sve to gomilao osobno bogatstvo i ne srami ga se pokazivati. Zapravo, rekli bismo autentičan predstavnik HDZ-ove politike, jer je jedan od prvaka u broju sudskih procesa koji su se protiv njega vodili: bilo mu je suđeno, bio je i hapšen, čak su nestajali i fajlovi o njegovom slučaju na putu od Suda BiH prema Kantonalnom sudu u Sarajevu, ali nikada i osuđen – kazala je, između ostalog, Benčić za saborskom govornicom.

U nastavku možete pogledati integralo obraćanje Sandre Benčić pred hrvatskom javnosti:

Interesantno za vas

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo