Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Pogledajte kako NE treba zaprositi: Djevojku zaprosio na tako smotan način da ga je morala odbiti!

Nemojte propustiti

Ukoliko vam se ikad učini romantičnim zataknuti zaručnički prsten u sendvič od piletine, odustanite od te ideje u samom početku. Mladić imena Joseph iz Los Angelesa je upravo takvo što učinio te ga je to stajalo rijetko neugodne situacije koju je još zabilježio skrivenom kamerom u automobilu, prenosi Dnevnik.hr.

Naime, njegovoj je dragoj trebalo par minuta da se sabare i sastavi proširenu rečenicu, a jednom kada se napokon oslobodila od šoka, očekivano ga je odbila.

Djevojka je, naravno, bila sve samo ne ugodno iznenađena i nije ju za kriviti zato što je očekivaka malo više truda, neko prigodnije rješenje.

Doduše, nespretnog se Josepha može donekle ispričati jer mu je ova “romantika” pala na pamet slijedom jedne njene šale:

“Nikad se nisam snalazio u planiranju unaprijed te je to razlog zašto je naš prvi izlazak završio u McDonaldsu. Mjesecima se potom šalila kako ću je jednog dana zaprostiti uz prsten u sendviču i zato sam mislio da će joj se ideja svidjeti “, priznao je Joseph za kojeg još ima nade.

Neugodna epizoda nije poljuljala vezu te je ispred njega dovoljno vremena da osmisli neki bolji način uz koji će u konačnici uploviti u bračne vode.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo