Petak, 30 srpnja, 2021

Pogledajte koliko telefoniranje košta u BiH, a koliko u regionu

Nemojte propustiti

Na 9. sjednici Komisije za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine podržana je inicijativa poslanika Mladena Bosića da se u dnevni red sjednice Predstavničkog doma PSBiH uvrsti Informacija Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) BiH o cijenama usluga mobilnih operatera u BiH.

Kako nam je kazala Amela Odobašić, glasnogovornica RAK-a, njihovi predstavnici na sjednici ove Komsije odazvali su se pozivu iz Parlamenta te su članovima iznijeli tražene podatke, piše Dnevn avaz.

telefoniranjePodsjetimo, Bosić je ranije, tražeći da se ova tačka uvrsti u dnevni red sjednice Predstavničkog doma, konstatirao da je već duže vrijeme primjetno da građani BiH više plaćaju usluge mobilnih operatera nego u zemaljama regiona, da u BiH ne postoji stvarna konkurencija, da su građani oštećeni…

Da li je to tako, uvjerite se u RAK-ovoj tabeli, koja do u detalje daje uporedbu martovskih cijena mobilne telefonije u BiH i zemljama okruženja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo