Utorak, 28 rujna, 2021

Pogledajte šokantnu snimku iz Splita na kojima se mlate dvije srednjoškolke dok rulja snima i navija

Nemojte propustiti

Za tučnjavu zna i škola jedne od djevojaka koja je slučaj prijavila policiji.

Od jutros hrvatski mediji objavljuju detalje o tučnjavi, a koje od jučer kruže društvenim mrežama. Prema informacijama koje su potvrđene s više strana za Index.hr, na snimci se tuku djevojke od kojih jedna pohađa prvi razred srednje škole, a druga drugi razred. Idu u različite srednje škole, a u sukobu su, navodno zbog dečka.

Za tučnjavu zna i škola jedne od djevojaka koja je slučaj prijavila policiji. Osim što se djevojke tuku, šokantno je da rulja oko njih navija i sve snima mobitelima kao da je udaranje šakama dviju srednjoškolki nešto najnormalnije.

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća oborila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i poticaj, bespomoćnu djevojku nastavila je tući. Tučnjava je ubrzo prekinuta, a plavokosa djevojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Iz splitske policije potvrdili su kako su zaprimili prijave o tučnjavama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete sudionika, ali nikakve detalje ne mogu iznositi do završetka kriminalističke istrage.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo