Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Pogledajte specijalno dizajniran avion kojim će trofej SP stići u Sarajevo

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Posebno dizajniran avion Coca-Cole dopremit će 6. marta iz Praga trofej namijenjen osvajaču Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Trofej Svjetskog nogometnog prvenstva dolazi u naš glavni grad 6. marta specijalnim avionimo i uz specijalne mjere sigurnosti, dok će svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imati priliku da isti vide na izložbi 7. i 8. marta u KSC Skenderija, u dvorani “Mirza Delibašić”.

Osim prilike za fotografisanje pred djelom talijanskog umjetnika Silvia Gazzanige, tokom izložbe prisutni će u sklopu interaktivne zone imati priliku uživati u inovativnim i zabavnim sadržajima koji će upotpuniti događaj.

Besplatne karte mogu se obezbjediti putem portala kupikartu.ba, na web-stranici Coca-Cola.ba i skeniranjem QR koda koji se nalazi na promotivnim bocama Coca-Cole od pola litra. Također, karte se mogu preuzeti i u prodajnim objektima Sport Lifea širom BiH.

Trofej je do sada prošao 48 zemalja od ukupno 89, a mogu ga dodirnuti samo bivši pobjednici i predsjednici država. U našoj fotogaleriji možete pogledati kako avion izgleda izvana i iznutra, kao i kako je trofej dočekan u pojedinim zemljama.

avion2 avion4 avion3

(Brzevijesti)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo