Srijeda, 29 rujna, 2021

Pokrenuta akcija pomoći tuzlanskoj “Diti” i socijalno ugroženim građanima

Nemojte propustiti

Udruženje “Pomozi.ba” iz Sarajeva u saradnji sa tuzlanskom fabrikom deterdženta DITA, pokrenulo je novi projekat koji će trajati do 15. jula, u cilju prikupljanja novčanih sredstava kojima bi se kupili proizvodi fabrike deterdženta “Dita” i ti proizvodi podijelili socijalno ugroženim porodicama i pojedincima.

Iz ovog udruženja su saopćili da su u pregovorima sa čelnim ljudima “Dite” dobili posebne cijene njihovih proizvoda, formirane specijalno za ovaj projekat.

Ono što je specifično za ovaj vid akcije je što se učešćem u ovom projektu pomaže na dvije strane, s jedne strane podrškom domaće proizvodnje, a sa druge strane pomaganjem ljudima kojima je pomoć potrebna.

Uplate je moguće izvršiti putem bankovnih računa: Intesa Sanpaolo Banka BIH 154-160-20044490-67 – za uplate u BiH te za uplate iz inostranstva Intesa Sanpaolo Banka BIH, SWIFT CODE:UPBKBA22, IBAN: BA39 1541602004449067.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo