Subota, 27 studenoga, 2021

Pokrenuta humanitarna akcija, reagovala Gorica Dodik: ‘Hvala ti, dobri moj Neđo…’

Nemojte propustiti

Na pokretanje akcije reagirala i Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika.

Nakon jučerašnjih izjava člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da članovi njegove porodice imaju finansijskih problema, i da njegov sin ne radi, jedan korisnik Twittera je, kako smo već objavili, pokrenuo online “humanitarnu akciju” kako bi se prikupile donacije za pomoć porodici Dodik.

Pokretač ove “humanitarne akcije” Neđo Lepir, napisao je to da ovo radi iz šale, te da će sredstva, koja se eventualno prikupe, biti proslijeđena za liječenje djece kojoj je taj novac potreban.

Na pokretanje akcije reagirala i Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika.

“Hvala ti, dobri moj Neđo, kada skupiš taj novac, uplati sebi liječenje na nekoj klinici za psihijatriju dok je još vrijeme i dok ne počneš i sebe da mrziš”, odgovorila mu je Gorica Dodik. Malo potom je zaključila i ko je “krivac”.

“Kakva povezanost i usklađenost federalnih medija i BNTV-a. Izmišljajte vijesti, lažite, ali imate i vi porodice sve će vam se ovo vratiti. What goes around, comes around”. napisala je Dodikova kćerka.

Podsjećamo, Dodik je tokom jučerašnje posebne sjednice NSRS između ostalog kazao:

“Moja porodica veze nema sa ovim, oni se bore za svoj život, ćerka koja ima četvoro djece koja drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već godinu dana ostvaruje negativno prihode”, rekao je Dodik tokom skupštinskog obraćanja.

Dodao je da mu kćerka uredno isplaćuje plaće, plaća poreze i da ništa nije dužna državi.

“Niko nije zaposlen, moj sin nije zaposlen”, žalio se Dodik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo