Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Pokušao provaliti u kuću, vlasnik ga uhvatio i zavezao za stub javne rasvjete

Nemojte propustiti

HRVATSKA – ‘Dalmacija danas’ nezvanično saznaje da se sve događalo nedaleko od jedne poznate splitske konobe. Navodno je neko pokušao da provali u kuću, ali je vlasnik na kameri vidio provalnika i krenuo u potjeru za njim.

U Splitskoj četvrti Matejuška jedan muškarac je jutros za stub javne rasvjete zavezao drugog muškaraca, piše Dalmacija danas pozivajući se na svjedoke događaja. Policija je potvrdila intervenciju.

“Oko 8.50 sati smo dobili dojavu o sukobu više osoba na području Matejuške. Naši službenici su izašli na teren, pronađene su tri osobe koje su privedene na kriminalističko istraživanje koje je u toku”, rekla je Sanja Nazlić iz splitske PU.

Dalmacija danas nezvanično saznaje da se sve događalo nedaleko od jedne poznate splitske konobe. Navodno je neko pokušao da provali u kuću, ali je vlasnik na kameri vidio provalnika i krenuo u potjeru za njim.

Uhvatio ga je u Marmontovoj ulici, da bi ga potom odvukao nazad na Matejušku, vezao za stub i više puta udario.

Foto: Dalmacija danas

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo