Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Policajac Dejan M. ranio suprugu, djecu držao kao taoce, a nakon upada specijalaca izvršio samoubistvo

Nemojte propustiti

Policajac Dejan M. iz Lipničkog Šora kod Loznice izvršio je samoubistvo kada su u njegovu kuću upali specijalci. Dejan M. je sinoć oko 22 sata ranio nevjenčanu suprugu, a djecu i njene roditelje uzeo za taoce. U kuću je prvo ubačen suzavac i šok bombe, a iz dvorišta su odjekivali hici.

Vjeruje se da se policija na ovaj korak odlučila jer nisu uspjeli pregovori koje je Dejan imao prvo sa ujakom, a zatim i sa majkom, koja je nešto poslije 15 sati izašla iz kuće.
Policijski pregovarački tim je od jutros ponovo uspostavio kontakt sa Dejanom M., koji je tražio da mu dovedu ujaka Dragana Stankovića, jer jedino u njega ima povjerenje i samo s njim želi da priča.

Zato je ujak oko 14 sati došao ispred kuće. Načelnik Policijske uprave u Šapcu Slaviša Spasojević, koji se nalazi na licu mjesta, rekao je agenciji Beta da je policija opkolila kuću u kojoj je naoružani muškarc zatvoren od sinoć oko 22 sati.

– On je sam u kući. Kuća je opkoljena – rekao je Spasojević.

Načelnik šabačke policije je rekao da je osumnjičeni sinoć nije iznosio nikakve zahtjeve. Kako je naveo, ranjena žena je van životne opasnosti.

Osumnjičeni sa nevjenčanom suprugom ima djevojčicu od tri godine koja je bezbijedna. On je svoju ženu ranio juče oko 17 sati.

Dejan M. je u suprugu pucao nakon svađe, a ispalio je tri metka. Od toga je Branku Krasavac jedan metak pogodio u nadlakticu, a drugi u predio vrata.

Portparol PU Šabac Danijela Isailović kaže da je žena sa težim povredama najprije zbrinuta u ložničkoj bolnici, gdje je njeno zdavstveno stanje stabilizovano, a potom je prebačena za Beograd, u Urgentni centar.

Prema njenim riječima, muškarac je pripadnik policije, ali nije zaposlen u Loznici nego u Beogradu.

Ilustracija
Ilustracija

(Blic)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo