Petak, 25 lipnja, 2021

Policajac se napio pa bježao kolegama u službenom autu

Nemojte propustiti

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U uniformi, kažu svjedoci, plesao je s konobaricom u lokalnom kafiću, a zatim se dao u bijeg. Nakon potjere kolege policajci priveli su ga na ‘hlađenje’ u stanicu.

Granični policajac stanice u Dugoj Resi u petak odlučio je napustiti radno mjesto i proveseliti se u lokalnom kafiću. Popio je dovoljno da je u uniformi zaplesao s konobaricom. Šef stanice poslao mu je kolege u kontrolu, javlja Radio Mrežnica. Nije se smirio već je napravio nešto još gluplje.

Odlučio je sjesti u službeni automobil i tada je počela potjera po dugoreškim ulicama.

– Mogu vam potvrditi da je noćas na dugoreškom području policijski službenik za vrijeme obavljanja službe upravljao službenim vozilom pod utjecajem alkohola. On je do prestanka djelovanje opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije i bit će sankcionisan u skladu Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama. Osim toga bit će udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak – kazala je Andreja Lenard, glasnogovornica PU karlovačke, prenose hrvatski mediji.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo