Subota, 18 rujna, 2021

Policajci upali u zagrebačku vilu i spasili zarobljene Kineze – VIDEO

Nemojte propustiti

Kineski državljani bili su zarobljeni u dvije vile na širem zagrebačkom području, u jednoj od 800 kvadrata zatečena su 42 kineska državljana, u drugoj od 400 kvadrata zatečeno je 19 kineskih državljana. Od te brojke, dvojica Kineza bili su čuvari i radili su za Hrvate koji su vodili operaciju, piše Index.hr.

Naime, 48-godišnji Hrvat osumnjičen je da je unajmio dvije kuće koje su bile opremljene tek minimalnim uvjetima potrebnima za stanovanje, dok je drugi, 51-godišnjak s područja Zagreba, žrtve dovezao u Hrvatsku. Namamili su ih obećanjima o lakoj i legalnoj zaradi, a onda su ih zatočili, oduzeli dokumente i tjerali da za njih mjesecima vrše računarske prevare.

U noći na četvrtak policija je započela koordiniranu akciju upada u obje vile, cilj je bio zateći žrtve.

“Radilo se o površinski velikim objektima pa je angažiran veliki broj pripadnika interventne policije. Nasilno su ušli u dva objekta na području Zagreba. Trebali su što prije ući i staviti pod nadzor situaciju i spriječiti da se unište dokazi. Jedan policajac ozlijeđen je prilikom upada”, rekao je Damir Barić, zapovjednik interventne policije.

Pogledajte policijsku akciju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo