Četvrtak, 28 siječnja, 2021

Policija hapsi po Happy televiziji, odgovorni se ne oglašavaju

Autor:Nova.rs

Nemojte propustiti

Skandalozan istup načelnika Srebrenice: Mladen Grujičić ljut, poziva na otcjepljenje RS

Grujičić odluku CIK-a kao i današnju Suda BiH smatra skandaloznim i sramotnim i dodaje "da se pokazalo da se...

Sud BiH odbacio žalbe: Izbori u Srebrenici i Doboju će biti ponovljeni

Sud BiH odbio je sve žalbe koje su upućene na odluke Centralne izborne komisije BiH o poništavanju izbora u...

Totalni raspad sistema: BiH naručila vakcine, ali niko ne zna šta je naredni potez da bi one stigle

Bosna i Hercegovina naručila je milion 232 hiljade doza vakcina preko Covaxa, a 892 hiljade preko mehanizma snabdijevanja Evropske...

Slučaj u BiH: Nakon smrti mladića samo smanjena plata dispečeru Hitne pomoći

Srđanov brat Nemanja rekao je za “Nezavisne” da je poražavajuća činjenica to što je propisano da se u ovakvim...

Milomir Marić, glavni i odgovornoi urednik televizije Happy, ali i osnivač rijalitija “Parovi”, nije želio da komentira jučerašnje događaje.

Pripadnici srbijanske policije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa “Parovi”, koji se emituje na Happy televiziji na informativni razgovor u subotu uvečer.

Prema saznanjima Nova.rs, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo osiguranje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade.

Dvanaest sati nakon incidenta, nadređeni na televiziji i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo.

Naime, portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Happy, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želio da komentira jučerašnje događaje.

– Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me molim te. Šta zoveš mene, samo sam vidio u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna – kratko je rekao Marić za Nova.rs.

Silvana Stanković , koju je Marić spominjao, zapravo je PR televizije, zbog koje je incident navodno i nastao. Kako je Nenad Marinković Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je sinoć priveden, rekao za Nova.rs, iza cijelog incidenta “krije se” upravo ona.

Ekipa portala Nova.rs sinoć je kontaktirala Silvanu Stanković koja je rekla da ne zna šta se dešava ispred Happy televizije i da će se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na pozive.

Portal Nova.rs, jutros je ponovo pokušao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na pozive.

Pokušali su da dobiju odgovor i od drugih zaposlenih na televiziji, ali su svi pozvani zamolili za anonimnost i nisu željeli da odgovaraju na pitanja. Na broj telefona televizije koji je istaknut na njihovom zvaničnom sajtu, takođe se niko nije javljao.

Rijaliti program “Parovi” je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beogradski analitičar zabrinut: “Vijest o razgovoru između Bidena i Mereklove o prioritetima zajedničkog djelovanja na Zapadnom Balkanu nije dobra za nas”

Iako su brojni analitičari prognozirali da novom američkom predsjedniku Joe Bidenu Balkan neće biti visoko na skali prioriteta, on...

Možda vas zanima i ovo