Srijeda, 18 svibnja, 2022

Policija identifikovala vozača koji je kroz Sarajevo vozio 140 km/h: Radi se o mladiću koji ima 22 godine

Nemojte propustiti

Od istog je, uz prethodnu saglasnost dežurnog sudije za prekršaje Općinskog suda u Sarajevu, privremeno oduzeto vozilo marke “Opel Astra” registarskog broja A17E049 i deponovano na prostor gdje se deponuju privremeno oduzeta vozila.

Sarajevska policija identifikovala je muškarca koji je kroz centar grada vozio automobil brzinom od čak 140 kilometara na sat.

Podsjetimo, video je dostavljen i redakciji portala Radiosarajevo.ba, a za sada nije poznato kada je nastao.

“Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog prekršaja, policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su identifikovali vozača koji se sumnjiči za prekršaj enormnog prekoračenja brzine u Sarajevu, ulica Obala Kulina bana, te je isti pozvan u službene prostorije radi uzimanja izjave. Protiv istog će biti poduzete zakonom propisane mjere”, navode iz MUP-a KS i dodaju da se radi o K. M. (2000g) iz Sarajeva.

“Od istog je, uz prethodnu saglasnost dežurnog sudije za prekršaje Općinskog suda u Sarajevu, privremeno oduzeto vozilo marke “Opel Astra” registarskog broja A17E049 i deponovano na prostor gdje se deponuju privremeno oduzeta vozila.

U zakonom propisanom roku Prekršajnom odjeljenju Općinskog suda u Sarajevu protiv K. M. će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 44. i 51. Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH”, zaključuju iz MUP-a.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Užas u sarajevskom naselju: Automobil udario dijete, vozilo morali prevrnuti da ga izvuku ispod točkova

Svjedoci nesreće morali su prevrnuti automobil kako bi izvukli nesretno dijete ispod točkova automobila. U sarajevskoj ulici Trg djece na...

Možda vas zanima i ovo