Nedjelja, 2 travnja, 2023

Policija oduzela automobil Nebojšu Vukanoviću

Nemojte propustiti

“O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je navedeno kvalifikovalo kao krivično djelo nasilničko ponašanje”, kazali su iz policije

Policija u Trebinju oduzela je vozilo od narodnog poslanika i nosilac Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Podsjećamo, Vukanović je nastavio serijal blokada trebinjskih objekata od javnog značaja. Nakon nedavnog parkiranja džipa pred zgradom Elektroprivrede RS ovoga puta isto vozilo parkirao ispred zgrade Gradske uprave Trebinje. Na vozilu je bila poruka – “Stop mobingu vatrogasaca i radnika”.

“Policijska stanica Trebinje zaprimila je danas u 11.10 sati prijavu iz Gradske uprave Grada Trebinja da je N.V. iz tog grada parkiralo Volvo na trotoar, ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, čime je otežan ulazak strankama. Na taj način je ugrožena i bezbjednost pješaka u navedenoj ulici”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Dodaju da je policija izvršili uviđaj i tom prilikom su privremeno oduzeli putnički automobil.

“O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je navedeno kvalifikovalo kao krivično djelo nasilničko ponašanje”, zaključuju iz policije.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo