Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Policija potvrdila tužnu vijest: Jutros u Jablaničkom jezeru isplivalo tijelo nestalog 25-godišnjaka

Nemojte propustiti

“Nažalost moramo izvijestiti javnost da je pronađeno tijelo nestale osobe, a prema izjavama očevidaca Ibro B. je viđen kako skače u spomenuto jezero. Traje istraga oko ovog slučaja”, navode iz policije

Policija u Jablanica i Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK) izvijestili su kako je iz vode u Jablaničkom jezeru isplivalo tijelo muške osobe.

Pristupilo se izvlačenju tijela, te je naknadno utvrđeno da se radi o Ibri B. (25) iz Jablanice čiji je nestanak prijavljen 13. 5. ove godine. Posljednji put viđen je kod mosta u blizini muzeja u Jablanici.

“Nažalost moramo izvijestiti javnost da je pronađeno tijelo nestale osobe, a prema izjavama očevidaca Ibro B. je viđen kako skače u spomenuto jezero. Traje istraga oko ovog slučaja”, navedeno je iz MUP-a, prenosi Bljesak.info.

Ranije, u potragu za nestalim Ibrom B., osim, policije, uključili su se i pripadnici spasilačkih službi iz Jablanice, Mostara, Sarajeva, Čitluka i Širokog Brijega.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo