Utorak, 31 siječnja, 2023

Policija pretresla automobil mladića nakon izlaska iz Bosne i Hercegovine, uhapšen je zbog sadržaja tri paketa

Nemojte propustiti

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Maljevac hrvatska policija je pregledom vozila koje je koristio 25-godišnji Riječanin pronašla kilogram heroina. Muškarac je priveden, a nakon što je noć proveo kod pritvorskog nadzornika ispitan je u karlovačkom tužiteljstvu.

– ​U subotu, 17. decembra na Stalnom međunarodnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Maljevac, prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, izvršena je granična kontrola i pregled osobnog vozila riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak te su tom prilikom uočena tri paketa za koja se posumnjalo da se radi o drogi, potvrdili su u PU Karlovačkoj.

Temeljem naloga sudije istrage Županijskog suda u Karlovcu, dodaju, izvršena je pretraga vozila te je pronađeno ukupno 952,4 grama heroina, a nad 25-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje. Mladića se sumnjiči se da je drogu neovlašteno posjedovao te da je droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji ili na drugi način stavljanju u promet na području Republike Hrvatske.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i u nadležno državno odvjetništvo, kaže se u policijskom priopćenju.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko preživi, pričat će: Kajmak na pijaci košta više od 19 KM, a kilogram luka je oko devet maraka

Građani poručuju da su zelene pijace postala jako skupa mjesta kupovine, sa daleko većim cijenama nego u marketima. Na zelenim...

Možda vas zanima i ovo