Utorak, 28 rujna, 2021

Policija pronašla zaraženog muškarca u bašti kafića

Nemojte propustiti

HRVATSKA – O navedenom događaju izvješten nadležni epidemiolog. Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava ODO Virovitica”, navode u PU Virovitičko-podravskoj

Incident u Virovitičko-podravskoj županiji u Hrvatskoj. Umjesto na liječenju od COVID-a, 62-godišnjak je bio u kafiću.

“Policijski službenici policijske postaje Virovitica su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je 62-godišnjak danas (petak, op.pr.) oko 11 sati u gradu Virovitica, u ugostiteljskom objektu počinio kazneno djelo širenje i prenošenje zarazne bolesti, na način da se nalazio na terasi ugostiteljskog objekta, iako mu je izrečena mjera COVID-19 liječenje u kući, čime je doveo u opasnost druge ljude da im prenese zaraznu bolest.

O navedenom događaju izvješten nadležni epidemiolog. Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava ODO Virovitica”, navode u PU Virovitičko-podravskoj, piše HRT.

Na području Virovitičko-podravske županije jučer je bilo novih sedmero zaraženih osoba virusom SARS-CoV-2, ali i 12 osoba koje su se oporavile, javili su iz Štaba civilne zaštite ove županije.

U samoizolaciji su trenutačno 153 osobe s područja VPŽ-a. Većina novozaraženih, njih petero, dolazi iz samoizolacije, dok za dvije osobe traje epidemiološka obrada kako bi se saznalo “gdje su pokupili virus“.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo