Subota, 18 rujna, 2021

Policija Semiru oduzela dva skupocjena Mercedesa za par dana, imao 60.000 KM kazni: “Ne mogu oni uzeti, koliko ja mogu dovući”

Nemojte propustiti

Policija u Doboju zatekla je vozača iz općine Trnovo čiji su inicijali S.P. da upravlja automobilom iako mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom “B” kategorije, te ustanovila da ima neplaćene saobraćajne kazne u iznosu od 60.813 KM.

Policija je oduzela automobil Mercedes u vlasništvu privrednog društva za iznajmljivanje vozila iz Beograda radi sprečavanja daljeg vršenja prekršaja, te će biti vraćen vlasniku.Iz Policijske uprave Doboj saopćili su da je ova osoba kontrolisana 13.10.2020.

Dan poslije ekspresno mu je vraćeno vozilo marke Mercedes. Semir Popara je ispričao cijelu situaciju sa oduzimanjem Mercedesa ali i oduzimanjem automobila marke Audi Q7 i Golf 7.

Jedan je od rekordera po broju kazni u Bosni i Hercegovini, ali ni Semiru kao ni njegovo advokatu nije jasno odkud mu tolike kazne na kontu.

Danas 15.10. policijski službenici, sačekali su da Semir izađe iz zgrade, te mu opet oduzeli automobil marke Mercedes, ali ovog puta sivog oznake CLS.

Povodom nemilog događaja za Semira, on tvrdi da su policijski službenici sačekali da izađe iz zgrade u kojoj se nalazi kafić “Havana”, te su nakon toga oduzeli navedeni automobil.

– Sačekali su me ispred zgrade gdje boravim, čekali da uđem u automobil i opet mi oduzeli Mercedesa, izjavio je Semir Popara.

Semir Popara rođen je u Trnovu (BIH). Vlasnik je kompanije koja se bavi uvozom luksuzne nove garderobe.

– Vjerovatno oni hoće da napustim ovaj grad. Rekli su mi da je cijeli grad pod kamerama i da njima to ide u PLUS kako oni rade posao jer su opet oduzeli automobil rekorderu. Ono što je zanimljivo, jeste da ja uopšte nemam kazne na području grada Doboj. Navodno je policajac koji boravi u toj zgradi vidio da vozim automobil, pozvao kolege, i eto. Oduzeli su Mercedesa Policijski službenici, sa komesarom su uradili bili korektni prema meni, uradili su posao u 5 minuta. Momci rade odlično svoj posao, izjavio je Semir.

– Prije dva danas su mi oduzeli Mercedesa E klasu. Sada CLS-a. Crni Mercedes je već na sigurnom u Beogradu. Čeka me čim dođem. Ja sam vam sad rekao, ja na svom imenu ne smijem imati ništa. Bukvalno da stavim čačkalicu na svoje ime, doći će policija da mi oduzme vozilo, kroz smijeh govori Semir Popara.

Koliko imaš automobila, pa ti svaki drugi dan oduzimaju drugo vozilo?

– Ne mogu oni oduzeti vozila koliko ih ja mogu dovući, izjavio je Semir Popara, piše Crna-Hronika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo