Četvrtak, 25 travnja, 2024

Policija u Kaknju uhvatila 60-godišnjaka sa 3.9 tona uglja

Preporučeno

Policija je 18. januara oko 16 časova u Bilješevu zaustavila i kontrolisala kamion mercedes kojim je upravljalo P.A. iz Kaknja.

Policija iz Kaknja uhvatila je juče P.A. (60) iz ovog mjesta koji je prevozio 3,9 tone uglja za koji nije posjedova urednu dokumentaciju.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, policija je 18. januara oko 16 časova u Bilješevu zaustavila i kontrolisala kamion mercedes kojim je upravljalo P.A. iz Kaknja.

Upravo se čita:  Okupljaju se Dodikove pristalice: Ovo su trenutni prizori iz Banje Luke

“Kontrolom je utvrđeno da prevozi ugalj za koji nije posjedovao urednu dokumentaciju. Navedeno vozilo sa ugljem je dopraćeno do pogona Rudnika mrkog uglja, Separacija Kakanj gdje je izvršeno vaganje te je utvrđeno da se radi o količini od 3.900 kilograma, nakon čega je ugalj predat uposlenicima RMU Kakanj”, naveli su iz MUP-a ZDK.

Upravo se čita:  Influenserica koja je divljala autom kroz Sarajevo jedna od uhapšenih u jučerašnjoj akciji

Dodali su da rad na dokumentovanju krivičnog djela krađa nastavili pripadnici Policijske stanice Kakanj uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas