Petak, 21 siječnja, 2022

Policija uhitila pet koza, izvest će ih pred sud

Nemojte propustiti

Nitko ovom trenutku ne može shvatiti kako sudac misli da će se koze braniti, a nije jasno ni hoće li ih zastupati čovjek ili koza koja zna čitati, pisati i poznaje zakon.

indexPremda Nigeriji ne cvatu ruže i država je na glasu kao jedna od najopasnijih na svijetu, predstavnici vlasti u Osogbu su svejedno našli vremena da u utorak uhite pet koza koje su slobodno lutale ulicama grada te ih – vjerovali ili ne – zbog kršenja zakona za zaštitu okoliša čeka i suđenje.

Kako će se sirote braniti nitko normalan nema pojma, kao što se ne zna ni kakva ih sudbina očekuje budu li proglašene krivima.

Nažalost, list The Sun News Online s čitateljima nije podijelio te informacije, no zato prenosi izjavu Henryja Ogunbanwa, koordinatora Agencije za upravljanje otpadom, koji je potvrdio da je to tek početak obračuna sa životinjama svih vrsta i podvrsta koje se neće pridržavati slova zakona.

– Zbunjena država zbunjenih ljudi…. Bog nam pomogao…. Zašto na sud ne izvedete vlasnike, a ne životinje? Zašto od našeg pravosuđa pravite sprdnju? Sve što mogu je nasmijati se vlastitoj državi – tek su neki od komentara čitatelja, koji jesu za to da se na ulice uvede red, ali se ne mogu načuditi nastaloj lakrdiji.

(24sata.hr)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo