Utorak, 5 prosinca, 2023

Policija uhitila pet koza, izvest će ih pred sud

Preporučeno

Nitko ovom trenutku ne može shvatiti kako sudac misli da će se koze braniti, a nije jasno ni hoće li ih zastupati čovjek ili koza koja zna čitati, pisati i poznaje zakon.

indexPremda Nigeriji ne cvatu ruže i država je na glasu kao jedna od najopasnijih na svijetu, predstavnici vlasti u Osogbu su svejedno našli vremena da u utorak uhite pet koza koje su slobodno lutale ulicama grada te ih – vjerovali ili ne – zbog kršenja zakona za zaštitu okoliša čeka i suđenje.

Upravo se čita:  Biste li za ovo platili 10 eura? U Njemačkoj mu je to cijena: ‘Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner‘

Kako će se sirote braniti nitko normalan nema pojma, kao što se ne zna ni kakva ih sudbina očekuje budu li proglašene krivima.

Nažalost, list The Sun News Online s čitateljima nije podijelio te informacije, no zato prenosi izjavu Henryja Ogunbanwa, koordinatora Agencije za upravljanje otpadom, koji je potvrdio da je to tek početak obračuna sa životinjama svih vrsta i podvrsta koje se neće pridržavati slova zakona.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

– Zbunjena država zbunjenih ljudi…. Bog nam pomogao…. Zašto na sud ne izvedete vlasnike, a ne životinje? Zašto od našeg pravosuđa pravite sprdnju? Sve što mogu je nasmijati se vlastitoj državi – tek su neki od komentara čitatelja, koji jesu za to da se na ulice uvede red, ali se ne mogu načuditi nastaloj lakrdiji.

Upravo se čita:  Cazinjanin zaplivao u hladnom jezeru pa zapjevao: "Krajišnik sam ja ponosim se tim"!

(24sata.hr)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo