Nedjelja, 2 listopada, 2022

Policija uhitila pet koza, izvest će ih pred sud

Nemojte propustiti

Nitko ovom trenutku ne može shvatiti kako sudac misli da će se koze braniti, a nije jasno ni hoće li ih zastupati čovjek ili koza koja zna čitati, pisati i poznaje zakon.

indexPremda Nigeriji ne cvatu ruže i država je na glasu kao jedna od najopasnijih na svijetu, predstavnici vlasti u Osogbu su svejedno našli vremena da u utorak uhite pet koza koje su slobodno lutale ulicama grada te ih – vjerovali ili ne – zbog kršenja zakona za zaštitu okoliša čeka i suđenje.

Kako će se sirote braniti nitko normalan nema pojma, kao što se ne zna ni kakva ih sudbina očekuje budu li proglašene krivima.

Nažalost, list The Sun News Online s čitateljima nije podijelio te informacije, no zato prenosi izjavu Henryja Ogunbanwa, koordinatora Agencije za upravljanje otpadom, koji je potvrdio da je to tek početak obračuna sa životinjama svih vrsta i podvrsta koje se neće pridržavati slova zakona.

– Zbunjena država zbunjenih ljudi…. Bog nam pomogao…. Zašto na sud ne izvedete vlasnike, a ne životinje? Zašto od našeg pravosuđa pravite sprdnju? Sve što mogu je nasmijati se vlastitoj državi – tek su neki od komentara čitatelja, koji jesu za to da se na ulice uvede red, ali se ne mogu načuditi nastaloj lakrdiji.

(24sata.hr)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo