Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Policija za dan riješila tešku krađu: Poznato ko je iz kuće u Banjaluci ukrao 150.000 KM

Preporučeno

Oštećeni je prijavio da je od strane nepoznate osobe ili više njih, provaljeno u njegovu porodičnu kuću, kojom prilikom je ukraden novac u iznosu od oko 150.000 KM.

Nenad K. (39) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao iz jedne kuće 150.000 KM, potvrđeno je za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su pisanje Srpskainfo i rekli su da je N.K. juče ujutru identifikovan i uhapšen.

Upravo se čita:  Izviđački avion leti iznad BiH: Osmatra region?

Policijskoj upravi Banjaluka, 25. decembra oko 18.30 časova, oštećeni je prijavio da od strane nepoznate osobe ili više njih, provaljeno u njegovu porodičnu kuću, kojom prilikom je ukraden novac u iznosu od oko 150.000 KM.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci izvršen je pretres stana, vozila i pokretnih stvari koje koristi N.K., kojom prilikom je pronađeno je i oduzeto oko 150 000 KM u različitim apoenima, a za koje postoje osnovi sumnje da potiču iz ovog krivičnog djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Upravo se čita:  Nedim Sladić najavljuje: Neće nas samo toplo vrijeme "pogoditi" za Dan nezavisnosti

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, a da se izvještaj protiv N.K. dostavi u redovnoj proceduri.

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas