Utorak, 7 veljače, 2023

Policija za dan riješila tešku krađu: Poznato ko je iz kuće u Banjaluci ukrao 150.000 KM

Nemojte propustiti

Oštećeni je prijavio da je od strane nepoznate osobe ili više njih, provaljeno u njegovu porodičnu kuću, kojom prilikom je ukraden novac u iznosu od oko 150.000 KM.

Nenad K. (39) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao iz jedne kuće 150.000 KM, potvrđeno je za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su pisanje Srpskainfo i rekli su da je N.K. juče ujutru identifikovan i uhapšen.

Policijskoj upravi Banjaluka, 25. decembra oko 18.30 časova, oštećeni je prijavio da od strane nepoznate osobe ili više njih, provaljeno u njegovu porodičnu kuću, kojom prilikom je ukraden novac u iznosu od oko 150.000 KM.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci izvršen je pretres stana, vozila i pokretnih stvari koje koristi N.K., kojom prilikom je pronađeno je i oduzeto oko 150 000 KM u različitim apoenima, a za koje postoje osnovi sumnje da potiču iz ovog krivičnog djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, a da se izvještaj protiv N.K. dostavi u redovnoj proceduri.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Proizvod iz Hrvatske se povlači iz prodaje zbog bakterije: Provjerite imate li ga kod kuće

Agencija za sigurnost hrane u BiH još se nije oglasila da li ovog proizvoda ima na našem tržištu Državni inspektorat...

Možda vas zanima i ovo