Petak, 27 siječnja, 2023

Policija zaustavila sumnjivu pošiljku od tri tone kamagre

Autor:GPM

Nemojte propustiti

Tokom nadzora tim je uočio uočljiv teret, koji je iz Indije preko Frankfurta kamionom dopremljen u Beč i koji je čekao u carinskom skladištu za daljnju isporuku u Grčkoj

Policijska kontrola na bečkoj zračnoj luci ponovno je zaustavila i pronašla jednu ilegalnu pošiljku. Naime, carinici su zapravo bili u teretnom centru u bečkoj zračnoj luci kako bi provjerili pošiljke na komponente narkotika.

Sve se dogodilo početkom decembra 2022. godine kad se još jednom se potvrdilo da su iskustvo pripadnika austrijske carinarnice i njihova stalna pažnja garancija uspjeha.

Tokom nadzora tim je uočio uočljiv teret , koji je iz Indije preko Frankfurta kamionom dopremljen u Beč i koji je čekao u carinskom skladištu za daljnju isporuku u Grčkoj. Loše pakirani za pošiljku lijekova, paketi su zainteresirali carinike.

U 150 kutija, koje su ukupno bile teške gotovo 3 tone, carinici su pronašli 45.000 paketa pojačivača seksualnog nagona. Zbog neposjedovanja potrebne uvozne potvrde, pošiljka je privremeno oduzeta te je podnesena prijava nadležnom kotarskom tijelu.

O tome što će se dalje dogoditi s programom sada odlučuje nadležno okružno administrativno tijelo. Prema Zakonu o uvozu lijekova, početna kazna obično iznosi 3600 eura, a maksimalna kazna u slučaju ponovljenog prekršaja je 7200 eura piše GPM.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mostarac doživio šok kod bankomata kada je dizao plaću, htjela mu se p(r)odati za 30 KM: ‘Je li moguće da se to događa u...

- Ostao sam zatečen, je li moguće da se to događa u centru grada? Da siromaštvo i potreba mogu potaknuti...

Možda vas zanima i ovo