Subota, 27 studenoga, 2021

Policijska potjera u Goraždu, iz vozila izbacio pakovanje marihuane

Nemojte propustiti

Jučer je na magistralnog puta M-20 iznad naselja Vitkovići, prilikom zaustavljanja putničkog motornog vozila marke ”Seat Leon” od strane policijskih službenika MUP-a BPK Goražde, vozač vozila S.A., iz Goražda nije se zaustavio na znak ”STOP”,već je nastavio kretanje sa vozilom u pravcu ulice 1. Drinske brigade, gdje je gore vozilo i zaustavljeno.

Tom prilikom suvozač u vozilu lice R.A., nastanjen u Goraždu iz vozila je odbacio 1 pvc pakovanje sa sadržajem suhe zeljaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”, prenosi Goražde online.

Navedena lica su pozvana u službene prostorije MUP-a BPK Goražde, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Upoznat je i dežurni Kantonalni tužilac koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo /Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga/ iz čl. 239 st. 3 KZ F BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo