Utorak, 18 svibnja, 2021

Mađarski političar ne želi podnijeti ostavku nakon objave kompromitirajućeg sadržaja!

Nemojte propustiti

On je ipak priznao da je on na spornim snimkama i fotografijama koje je na blogu objavila još nepoznata osoba, no tvrdi da neće podnijeti ostavku i da će u nedjelju sudjelovati na izborima za gradonačelnika,

Prošle sedmice su na jednom blogu počele izlaziti priče o Zsoltu Borkaiju, gradonačelniku mađarskog grada Gyora i bivšeg predsjednika Mađarskog olimpijskog odbora. U postovima na tom blogu autor Borkaija optužuje za zloupotrebu moći, korupciju, korištenje droga i korištenje usluga prostitutki.

Nedugo nakon tog teksta, na tom su blogu objavljene fotografije i videosnimke na kojima se vidi kako gradonačelnik ima odnose s jednom mladom ženom, dok su u istoj sobi i drugi, oskudno odjeveni ljudi, prenosi Hungary Today.

Kasnije su se na internetu pojavile fotografije i snimke s putovanja jahtom po Jadranu, a sve je snimljeno u blizini Dubrovnika. Na njima su se gradonačelnik i njegov prijatelj Rákosfalvy vidjeli s brojnim mladim ženama. Na jednoj se slici vidi i se*s Borkaia s jednom od tih djevojaka, a video je objavljen i na jednoj od najpopularnijih stranica za odrasle, koja je objavila i poveznicu na taj blog.

Autor bloga obećao je da će u budućim postovima objaviti još kompromitirajućeg sadržaja.

Zsolt Borkai je otkazao posljednji događaj u svojoj kampanji i izdao samo kratku obavijest: ‘Laži objavljene o meni smatram dijelom cirkusa kampanje opozicije, koja za cilj ima odvratiti pažnju s vlastite nesposobnosti’, rekao je.

Kasnije je ipak priznao da je on na spornim snimkama i fotografijama koje je na blogu objavila još nepoznata osoba, no tvrdi da neće podnijeti ostavku i da će u nedjelju sudjelovati na izborima za gradonačelnika, javlja Hungary Today.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo