Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Politolog Mujanović: Pitanje Bećirovićeve kandidature više nije može li srušiti Izetbegovića, već koliki će se dio njegove početne podrške preliti Komšiću

Nemojte propustiti

Ne stišavaju se reakcije nakon sinoćnje, inače prve zajedničke tv debate tri kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda. O tome se oglasio i Jasmin Mujanović, politolog sa adresom u Los Angelesu.

“Izetbegović, Bećirović i Hadžikadić su ipak imali svoju debatu. Neinspirativna i često sramotna predstava, ali će ova činjenica nesrazmjerno oštetiti Bećirevića kojem je večeras (sinoć, op.pr) bila potrebna čista pobjeda, posebno nakon njegovog bizarnog odlaska na N1.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama na njegov nastup u posljednja dva dana, zapravo pitanje Bećirovićeve kandidature sada nije da li može srušiti Izetbegovića, već koliki će se dio njegove početne podrške preliti Komšiću i hoće li to biti dovoljno da zadrži Borjanu Krišto”, poručio je Mujanović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vašar u Puračiću od 12 do 14. oktobra: Na “bosanskom Oktoberfestu” se očekuje 100.000 posjetilaca

Ovu manifestaciju bi tokom tri dana trebalo posjetiti više od 100.000 ljudi. Druženje, općenarodno veselje uz izvornu i narodnu...

Možda vas zanima i ovo