Petak, 30 srpnja, 2021

Pomoć oboljelima od multiple skleroze: Adin Arnaut vukao autobus težak 15 tona

Nemojte propustiti

U petak (29.maj) navečer Sarajlije su prisustvovale istinskom spektaklu ispred Sarajevo City Centra. Najjači čovjek u BiH Adin Arnatu vukao je Centrotransov autobus težak 15 tona, piše novinska agencija Patria.

Arnaut je na ovaj način želio skrenuti pažnju ne samo građana Sarajeva, već i svih u BiH, na sve ljude koji su oboljeli od multiple skleroze. Naš strongman je prvo podigao nekoliko puta Hyundai automobil, da bi potom vukao Centrotransov autobus.

Sinoćnjoj manifestaciji prisustovao je veliki broj građana, a održana je pod motom “Together we are stronger – Zajedno smo jači”.

Za ovaj događaj zaslužni su bh. strongman Adin Arnaut i Udruženje oboljelih od multiple skleroze. Druženje ispred SCC-a bila je i prilika da Udruženje prikupi donacije za svoj rad.

Arnaut, koji je već vukao u Kini kamion težak 38 tona, uveliko se sprema za naredno takmičenje Strongman Championship koje će se 20 juna održati u Bugarskoj.

Video pogledajte na ovom linku: https://www.facebook.com/video.php?v=456520831191311&pnref=story

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo