Srijeda, 28 rujna, 2022

Pomoćnik ministra u Vladi Republike Srpske dao otkaz i otišao u inostranstvo

Nemojte propustiti

Peranović je juče zvanično razriješen dužnosti pomoćnika u Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo

Iako su do prije par godina mladi stručnjaci sanjali sigurne državne poslove, danas to više nije slučaj, jer čak i oni koji su se dobro snašli na visokim pozicijama, napuštaju dobro plaćene poslove i odlaze u inostranstvo.

Upravo ovo se dogodilo pomoćniku ministra za naučnotehnološki razvoj Miodragu Peranoviću, porijeklom iz Brčkog koji je dao otkaz u Vladi Republike Srpske i odselio se u Austriju.

Peranović je juče zvanično razriješen dužnosti pomoćnika u Ministarstvu za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, a za portal CAPITAL je potvrdio da posao napustio zbog selidbe u inostranstvo.

“Prije nepuna dva mjeseca sam dobio angažman van Bosne i Hercegovine, te se preselio. U pitanju je poslovna ponuda koju sam prihvatio. Sve ostalo je u sferi privatnog života”, rekao je Peranović.

U ministarstvu u kojem je do sada radio, takođe su potvrdili da se Peranović odselio i rekli da im je veoma žao što ih je napustio jedan takav stručnjak.

Interesantno za vas

Izdvajamo

MUP RS predstavio novo borbeno vozilo “vihor”

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je izrazio zadovoljstvo što je za kratko vrijeme, svega šest mjeseci, uspješno...

Možda vas zanima i ovo