Nedjelja, 11 travnja, 2021

Pomozite joj da pronađe srodnu dušu: Ivana traži momka kojeg je srela u vozu, o njemu razmišlja mjesecima

Nemojte propustiti

Ivana je napravila Fejsbuk profil Ivana Markešić samo u svrhu potrage za frajerom i moli sve koji znaju o kome se radi da joj se jave.

Ivana se odlučila dati u potragu za plavokosim Dalmatincem te se javila redakciji portala studentski kako bi joj pomogli da dođe do njega.

– Pomalo sam već očajna pa tražim pomoć. Tražim momka kojeg sam srela 23. 6. u vozu, smjer Zagreb-Koprivnica-Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vozu Zagreb-Koprivnica, ali družili smo se u idućem vozu od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt – kaže.

Zbog velike nervoze koja ju je tada snašla nije se ni sjetila zatražiti broj prije nego što je izašao na stanici Virje, rekao joj je da tamo ide prespavati kod rodbine zbog nekakvih instrukcija.

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, ali možda nisam u pravu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportista jer je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vozu, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 i 25 godina, nisam sigurna – kaže Ivana.

Ivana je napravila Fejsbuk profil Ivana Markešić samo u svrhu potrage za frajerom i moli sve koji znaju o kome se radi da joj se jave.

– Stvarno se nadam da će neko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju, da ćeš se prepoznati – zaključila je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo