Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Muriz Memić: Tužiteljica Kurspahić je plakala i pitala hoće li biti podnesena krivična prijava protiv nje

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Muriz Memić, otac tragično nastradalog Dženana Memića, obratio se večeras na Facebook stranici „Pravda za Dženana“.

– Počešvi od 14. februara podnio sam više prijava protiv Dalide Burzić i ostalih tužioca. Dobivao sam razne odgovore od Alene Kurspahić. Oni su mu kazali da ne mogu odlučivati dok je postupak u toku. A vi svi znate da su bile lažne optužnice. Vidimo da je Tužilaštvo BiH otvorilo istragu i uhapsillo neke osobe – kazao je na početku Muriz i nastavio:

– Medijima sam ranije rekao da je voz krenuo i ko je ušao, ušao je. Alena Kurspahić, disciplinska tužiteljica, 4. 10. došla je sa svojim mužem i dijetetom u kancelariju Ifeta Ferageta, plakala je i pitala hoće li biti podnesena krivična prijava protiv nje. Vjerovatno se osjećala prozvanom. Ifet joj je rekao da neće, ako bude sve po zakonu. Dan poslije, otišao sam u njen stan. Obavio sam razgovor sa njom, slagala je da ne poznaje Dalidu Burziću. Mirza Hadžiomerović je mene i mog advokata uvjeravao da je prijava protiv Dalide Burzić podnesena i da mora biti kažnjena. Ovo je uvezani sistem kojim upravlja mafija – kaže Muriz Memić.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Memić je pokazao i zajedničku fotografiju Alene Kurpshić i Dalide Burzić sa još nekoliko prijateljica sa Kurspahićkine svadbe.

Muriz Memić pokzao sliku, Foto: Screenshot

Zbog tehničkih problema, na grupi “Pravda za Dženana Memića” prekinut je uživo prijenos te su najavili da će snimiti video i naknadno ga objaviti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo