Utorak, 27 srpnja, 2021

Popularni srbijanski YouTuber se pohvalio zaradom: Tvrdi da je u svega sat vremena zaradio više od sedam miliona dinara

Nemojte propustiti

Kako je pisao Blic, to znači da je njegova zarada u septembru iznosila skoro 27.700 eura ili više od 54.000 maraka

Baka Prase je jedan od najuticajnijih, ali i najplaćenijih regionalnih YouTubera. Doduše, nije i jedan od diskretnijih jer u posljednje vrijeme objavljuje podatke o svojim finansijama.

Tako sad tvrdi da je u svega sat vremena zaradio više od sedam miliona dinara, odnosno više od stotinu hiljada maraka. Baka tvrdi da je taj novac zaradio zahvaljujući svom brendu, te da narudžbe i dalje pristižu, piše portal Index.hr.

“Tutorijal kako postati milionaš u sat vremena, a narudžbe se tek obrađuju”, napisao je.

Nedavno se pohvalio da je za septembar 2019. platio 5.500 eura PDV-a ili skoro 11.000 maraka.

“Ti još uvijek sigurno radiš na crno, nastupaš i dobiješ 300 eura u džep, a misliš da praviš neki profit. Znači, druže, ovo je profit! PDV za moja mesečna primanja, znači 20 posto od ukupne zarade je bio 653.390 dinara. E, to je profit!”, rekao je Baka Prase uz uplatnicu na kojoj se vidi navodno uplaćeni iznos PDV-a.

Kako je pisao Blic, to znači da je njegova zarada u septembru iznosila skoro 27.700 eura ili više od 54.000 maraka, prenosi portal Index.hr.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo