Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Poranio da ga neko slučajno ne preduhitri: Milorad Dodik poslao čestitku Vladimiru Putinu

Nemojte propustiti

Dodik je u pismu napisao da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i ruskom narodu povodom Dana branilaca otadžbine, istakavši da je ovaj veliki praznik simbol herojstva, hrabrosti i patriotizma.

Dodik je naglasio da je Dan branilaca otadžbine jedan od datuma koji svjedoči da je ruski narod kroz istoriju podnio veliku žrtvu u borbi za mir i slobodu, a da je ruska vojska svijetli primjer odnosa prema svojoj domovini, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Foto: Screenshot

Dodik je napisao da je opredijeljen za nastavak i unaprjeđenje prijateljskih odnosa i jačanje saradnje sa Rusijom na svim poljima.

“Uz iskrene želje za dalji prosperitet Ruske Federacije, još jednom Vama i ruskom narodu čestitam ovaj veliki praznik i upućujem izraze dubokog poštovanja”, naveo je Dodik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gordana Tadić razriješena dužnosti glavne tužiteljice BiH

Do pravosnažnosti odluke – Gordana Tadić neće biti biti udaljena sa mjesta glavne državne tužiteljice, što je do sada...

Možda vas zanima i ovo