Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Porodica se zarazila na odmoru u Rovinju?

Nemojte propustiti

Na adresu redakcije Vijesti.hr poslala je i fotografije koje, kako kaže, svjedoče ozbiljnosti bolesti s kojim se susrela čitava porodica.

“Odlučili smo otići na porodični odmor u hotel u Rovinju. Sve je bilo u redu dok moja kćerkica nije dobila temperaturu te počela kašljati i šmrcati.

Djelovalo je kao da se prehladila. Trajalo je šest dana, a kada smo stigli kući, pojavio se i osip. To izgleda strašno i iznimno je bolno. Slično je vodenim kozicama, ali svaki taj plik koji izbije boli kao da ti neko čavao zabija u kožu”, ispričala je za Vijesti.hr Ana J.B. iz Zagreba koja je sa svojom porodicom bila u jednom rovinjskom hotelu, no doživjela je neugodno iskustvo.

Njihova kćerkica od 2 godine i 11 mjeseci razboljela se još tokom odmora, a nakon nje su se razboljeli i roditelji, javlja RTL.hr.

Majka djevojčice za njihove je zdravstvene probleme prozvala hotel i neodgovarajuću higijenu u dječjem bazenu.

Foto: Rtl.hr

Na adresu redakcije Vijesti.hr poslala je i fotografije koje, kako kaže, svjedoče ozbiljnosti bolesti s kojim se susrela čitava porodica.

Osim plikova po tijelu, dijete je dobilo i afte u ustima.

“Vodili smo je njezinoj pedijatrici, a potom i u jednu privatnu polikliniku. Liječnici su utvrdili da je riječ o bolesti ruku, nogu i usta. Riječ je o zaraznoj bolesti koju je moja kćer, sigurna sam, dobila u dječjem bazenu u hotelu. Naime, još mi je jedna mama iz Zadra, koja je s obitelji u isto vrijeme ondje boravila, rekla kako je i njezin sinčić dobio istu bolest, ali se nije tako jako manifestirala”, ispričala je zabrinuta majka koja je ustvrdila kako ne želi tužiti hotel, ali želi upozoriti druge možebitne goste kako bi izbjegli ovakve neugodnosti.

Iz hotela, pak tvrde sljedeće: “U hotelu provodi redovne kontrole kakvoće hrane, vode u bazenima te visoke i striktne razine standarda higijene u svim odjelima hotela. Upravo je posljednjom analizom vode bazena koja je napravljena 7. oktobra utvrđeno da je voda zdravstveno ispravna za kupanje’.”

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo