Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Porodica šokirana: U Blažuju oblijepljene smrtovnice za živog čovjeka!

Nemojte propustiti

Almir Išerić, koji je nedavno u pucnjavi u sarajevskom naselju Blažuj ranjen u usta i nogu, ponovo je doživio šok kada je prekjučer ujutro u svojoj ulici vidio smrtovnice s njegovim imenom.

Asceric-2Išerićeva supruga Elvisa, koja je krenula na posao, primijetila je na stubovima ulične rasvjete smrtovnice s imenom i prezimenom njenog supruga. Na smrtovnici stoji da je Išerić umro 6. marta ove godine (dan kada je ranjen) te da će tevhid i dženaza biti obavljeni 8. marta.

– Sve je oblijepljeno, od stubova do oglasnih ploča. Nisam mogao vjerovati šta vidim svojim očima. Svi su me zvali. Roditelji su mi u šoku, kao i cijela familija. Jedva sam ih uvjerio da nisam mrtav i da se nisam povampirio. Dobio sam i prijeteći SMS u kojem nepoznata osoba kaže da prestanem “šnjuhati” po policiji, inače sam mrtav – kaže Išerić.

On je prijetnje prijavio Policijskoj upravi Ilidža. Kako kaže, policajci su fotografirali SMS iz njegovog mobitela, a izuzeli su i jednu smrtovnicu.

U prijetećem SMS-u stoji: “E slušaj majmune glavu ću da ti otkinem mamu ti je..m ako ne prestaneš da šnjuhaš po policiji inače si mrtav”.

– Ne znam više šta da radim. Plašim se za sebe i svoju porodicu. Bolestan sam, povrede koje sam zadobio još nisu sanirane. Nadam se da će policija ubrzo pronaći osobu koja mi prijeti da bih mogao nastaviti sa svojim životom. U policiji su mi kazali da se pripazim, a da će oni, ukoliko dobijem još prijetnji, reagirati – rekao nam je Išerić.

Išerić je nedavno izašao s liječenja, a u napadu je zadobio povrede desnog stopala, skočnog zgloba, zuba i donje usne. U njegovom otpusnom pismu stoji da su u predjelu donje vilice pronađene barutne čestice od zrna koje mu je ispaljeno u usta.

Podsjećamo, Išerić je povrijeđen u obračunu dvije grupe ispred kladionice “Premier” u ulici Blažuj na broju 58. Iz pištolja ga je u usta ranio Hakija Vragić, s kojim je odranije u sukobu.

Izvor: Dnevni avaz

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo