Petak, 30 rujna, 2022

Porodila se u Flixbusovom autobusu: Beba dobila besplatne vožnje do 18. godine

Nemojte propustiti

Kao poklon novorođenom dječaku, Flixbus mu je odlučio pokloniti besplatne vožnje vlakom i autobusom sve do njegovog 18. rođendana.

Popularni prijevoznik Flixbus na svom je Facebooku podijelio simpatičnu priču rođenja jedne bebe koja se dogodila upravo za vrijeme vožnje jednog od njihovih autobusa.

Prošle sedmice poželjeli smo dobrodošlicu jednom neočekivanom putniku koji je odlučio udahnuti svoj prvi dah tijekom vožnje Flixbusom! – objavili su priču iz Flixbusa.
Naime, trudnica je bila na putu iz Pariza do Varšave kada je počela dobivati jake trudove nedaleko od autobusne postaje u Poznanu u Poljskoj.

Situacija je bila izuzetno dinamična, no zahvaljujući brzoj reakciji i podršci naših vozača i putnika, sve je proteklo bez komplikacija – ispričali su, a majka i dječačić na postaji je preuzela Hitna pomoć i prevezla ih u bolnicu.

Kao poklon novorođenom dječaku, Flixbus mu je odlučio pokloniti besplatne vožnje vlakom i autobusom sve do njegovog 18. rođendana.

S obzirom da se radi o već trećem djetetu rođenom u autobusu Flixbusa, iz tvrtke su poslali poruku svima koje je možda ova nagrada zainteresirala: – Ovo nije natjecanje! – napisali su.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Novalić rezimirao rad Vlade FBiH: Ovo prije 2016. godine nikada nije bio slučaj

U Vladi smo 2015. godine zatekli višemilionske dugove u budžetu, kao i da smo suočavali s najtežim globalnim izazovima...

Možda vas zanima i ovo