Subota, 25 rujna, 2021

Poruka supruge ubijenog Ivanovića: “Pucali su u moje srce, u Bogdanovog tatu”

Nemojte propustiti

Nakon likvidacije Olivera Ivanovića koja se desila jučer ujutro ispred prostorija njegove stranke, supruga Milena je sinoć ostavila poruku na društvenim mrežama.

“Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas. U slobodu, Srbiju! Mirno spavaj voljeni moj. Oni koji su ovo uradili sigurno neće!”

I sestra Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić, na svom Twitter profilu objavila je emotivnu poruku za svog stradalog brata.

“Nisu bile dovoljne molbe… ni suze… ni ubeđivanja… ništa nije bio dovoljan argument. ‘Pa vi biste se iz porodice stideli mene, ako bi se povukao!’ Ne, oči moje! Ponosni smo što smo te takvog imali. Zna li Srbija kakvog je junaka izgubila”, napisala je Nataša.

Podsjećamo, Oliver Ivanović ubijen je jučer ujutru ispred prostorija svoje stranke sa šest hitaca u grudi. Podlegao je povredama ubrzo nakon ranjavanja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mirko Šarović nakon odluke Ustavnog suda BiH: Sazvati posebnu sjednicu NSRS, ove odluke su vrlo opasan presedan

Predsjednik SDS-a rekao je da je Ustavni sud BiH prethodno državnom imovinom proglasio 85.000 hektara poljoprivrednog zemljišta i u...

Možda vas zanima i ovo