Četvrtak, 13 svibnja, 2021

“Odličan (5)”: Majka na Facebooku objavila ocjenu i komentar koji je napisala učiteljica!

Nemojte propustiti

Ponosna majka je na Facebooku objavila fotografiju komentara učiteljice i poručila da takvim učiteljima treba odati priznanje.

Povratak jednog đaka iz škole njegovoj mami je izmamio suze radosnice. Naime, ono što ju je dirnulo je komentar koji je učiteljica ostavila njenom djetetu nakon što je pročitala sastavak.

Osim što ga je učiteljica ocijenila ocjenom odličan (5), dijete je motivirala da se jednako trudi i dalje i ne odustaje riječima: “Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene.”

Mama je na Facebooku objavila fotografiju komentara učiteljice i poručila da takvim učiteljima treba odati priznanje.

– Kad ti dijete dođe iz skole i pokaže komentar učiteljice na sastavak kojeg je napisala krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih ucitelja koji potiču, motiviraju, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom zivotu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada djeci. Kapa do poda učiteljice! – napisala je ova majka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo