Utorak, 18 svibnja, 2021

Poskupljenje od Nove godine: Evo koliko će koštati parking u glavnom gradu Austrije

Nemojte propustiti

Prvih 15 minuta na parkingu ostaje besplatno, narednih pola sata će se naplaćivati 1,10 eura tj. ukupno 4,40 eura za dva sata u ovoj zoni parkiranja.

Ukoliko planirate odlazak kolima u Beč trebalo bi da znate da će od 1. januara 2020. godine cijena karte za parkiranje poskupjeti za pet centi.

U gradskim zonama gdje je parkiranje dozvoljeno dva, odnosno tri sata, naplata za trideset minuta iznosiće pet centi više.

Foto: Pixabay

Stare karte za parkiranje sa ovogodišnjom tarifom moći će da se zamijene do jula 2020. godine. Ova promjena neće uticati na vozače koji su se već pretplatili na predviđenu vremensku zonu.

Prvih 15 minuta na parkingu ostaje besplatno, narednih pola sata će se naplaćivati 1,10 evra tj. ukupno 4,40 eura za dva sata u ovoj zoni parkiranja.

Grad Beč je prošle godine novcem od naplate parkinga uložio 88 miliona evra u javni, a 6,4 miliona evra u biciklistički saobraćaj, dok je 4,7 miliona evra potrošeno na saobraćajnu bezbjednost.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo